Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser og aftalevilkår gælder for hjemmesiden www.rodkilde.eu og al øvrig handel med firmaet Rodkilde/ Snarup skovbrug, CVR nr. 25460685. Der gælder de samme betingelser uanset om bestillingen er sket via hjemmesiden www.rodkilde.eu, eller foretaget på anden vis. 

Aldersbetingelser.

Det er en betingelse for at handle hos os at du er over 18 år.

Persondatapolitik (Privacy policy).

Vores hjemmeside bruger cookies

For at kunne gennemføre en handel og for at kunne yde en tilfredsstillende service over for vore kunder, ser vi det nødvendigt at registrere oplysninger som navn, adresse, e-mail, telefon m.m. i vores database. Vi opbevare kun de oplysninger du selv har givet os, og vi afgiver aldrig disse oplysninger til tredjepart, ligesom de vil blive opbevaret fortroligt i henhold til persondataloven.

Du kan til en hver tid få oplyst hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Priser.

Alle priser på hjemmesiden er incl. moms og alle til enhver tid gældende afgifter.

Hvis intet andet er nævnt er en flaske på 75 cl.

Bestilling.

Under udarbejdelse

Betaling.

Under udarbejdelse

Fortrydelsesret.

Der er 14 dages fortrydelsesret på intakte vare, men du skal selv afholde omkostningerne for returnering af varen.

Returneringsaftale.

Skal du holde fest kan det være svært at bedømme hvor mange flasker der vil blive drukket. Derfor giver vi dig mulighed for at indgå aftale med os om at levere overskydende flasker retur senest 10 dage efter arrangementet. Eneste betingelse er at flaskerne er uåbnede og i samme stand som da de blev leveret.

Levering.

Under udarbejdelse

Fragtpriser.

Under udarbejdelse

Rodkilde Vin, Rødkildegård, 3330 Gørløse

E-mail: vinbestilling@rodkilde.eu

Reklamation.

I følge købeloven yder vi 2 års reklamationsret fra den dag du modtager varen.

Da vin er en levende organisme må man dog desværre være indstillet på at der gang imellem kan forekomme en vin med prop. Dette bør dog kun ske sjældent, så hvis man oplever problemer med flere flasker i samme kasse, bør vi straks kontaktes. Vær samtidig opmærksom på at vin bør opbevares mørkt og køligt, og under en rimelig stabil temperatur. 

Forbehold.

Vi tager forbehold for udsolgte varer. Skulle en vin være udsolgt og det mod forventning ikke er oplyst på hjemmesiden, vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

I øvrigt henvises til købeloven og de til enhver tid gældende regler for internethandel.